Hirdetés
Email Jelszó
Belépés
Nincs még felhasználói fiókod?
Edzők, oktatók » Fehér Viktória

Fehér Viktória Személyi edző és TRX Oktató

2016-09-24 23:31:32
Fehér Viktória
Pest megye - Budapest (9. kerület)
Hirdetés
Fehér Viktória vagyok Személyi edző és TRX Oktató. A szabadidőm nagy részét mindig is sporttal töltöttem, 6 évig versenyszerűen teniszeztem, mellette pedig hobbiszerűen röplabdáztam.
Azért választottam a személyi edzői hivatást, mert szeretem a sportot és fontosnak tartom az egészséges életmódot is. Ezek mellett szeretek emberekkel foglalkozni és segíteni nekik.
A személyi edzéseket mindig a Vendég igényeinek megfelelően személyre szabottan alakítom ki. A felügyeletem mellett a gyakorlatok helyes végrehajtása kiemelt figyelmet kap, mert azokat a fizikai adottságoknak és az egészségi állapotnak megfelelően végezzük, így az edzés hatékonyabbá válik és hamarabb elérhetjük a kitűzött célokat.
Tapasztalataimat és tanulmányaimat felhasználom az edzéseim során, így is változatosabbá téve azt a Vendégek számára. Előszeretettel alkalmazok a tréningek során funkcionális eszközöket pl.: TRX, Fitball, Rope, Agility Band, Mini Band, Gumiszalag stb.. Hiszem, hogy a funkcionálisan végzett mozgások egyre inkább felváltják és kiszorítják a súlyzóval végzett izolációs gyakorlatokat, mivel ilyenkor testünk minden izmát megmozgathatjuk akár egy gyakorlaton belül is, és ez látványos változásokat eredményez a testünkön is. Itt minden egyes gyakorlat során a törzs, a gerinc menti izmok és a hasizom is dolgozik. A mindennapjainkban is érezhetjük ennek áldásos hatásait, hiszen erősek lesznek a törzstartó izmaink, aminek következtében javul a tartásunk, nem fog fájni a derekunk és jobban bírjuk a terhelést. Mindezek mellett a testünk sokkal izmosabb és tónusosabb lesz, amit rendszeres edzés mellett nagyon gyorsan fogunk magunkon észrevenni.

Elérhetőségek

Telefon:
06-20-434-4342
Email:
f.viktoria89@gmail.com
MSN:
Skype:
ICQ:
Weboldal:
http://millenniumwellness.hu/edzok/#gallery-details-2847
Hirdetés

Fehér Viktória végzettségei

Iskola:
IWI Fitnesz-Wellness Oktatási Központ
Végzettségek:
TF - Fitness-Testépítés edző
R-Med Akadémia - TRX Instruktor
IWI - Személyi edző

Fehér Viktória fotói

Fehér Viktória fotó 1
Fehér Viktória fotó 2
Megosztás
Hirdetés
Közösség