Hirdetés
Email Jelszó
Belépés
Nincs még felhasználói fiókod?
Edzőképzés » ART Edzőképzés

ART Edzőképzés

Hirdetés
Az ART Edzőképzés a Star Training Továbbképző Központ utódja, melyet a két tulajdonos Fi Emília és Korényi Krisztina 2009-ben alapított. Céljuk az volt, hogy olyan továbbképzési lehetőséget biztosítsanak a fitness-wellness szakmában dolgozó edzőknek, oktatóknak, testnevelőknek, gyógytornászoknak és sportolóknak, melyek magas színvonalúak, hatékonyak.

Korényi Krisztina alapítója és volt tulajdonosa Magyarország egyik vezető aerobik iskolájának, valamint Fi Emília ennek az iskolának egyik volt tanára. Tapasztalatuk egészen a magyarországi fitnesz élet kialakulásáig nyúlik vissza. Mindketten meghatározó személyiségei voltak a fitnesz szakemberek képzésének, nagy segítséget, motivációt adva karrierjük elindításában.

Iskolánk kezdetekben továbbképzésekkel foglalkozott, majd hamar kiderült, hogy a felnőttképzésnek igen is szüksége van arra a szemléletmódra és tudásra, amit az ART Edzőképzés Csapata adni tud és adni AKAR, ezért már az alapítás elején elindítottuk OKJ-s tanfolyamaikat.

A testépítésben annál jobban tudsz érvényesülni, minél szélesebb körű ismeretekkel rendelkezel. Ezen ismereteket nem tudod megkapni egy alaptanfolyam elvégzését követően, ezért elengedhetetlen hogy olyan testépítő oktatói iskolát válassz, ahol lehetőség van további kistanfolyamok elvégzésére, és mindezt elérhető áron érheted el.

Testépítő iskolánkban olyan neves tanárok tanítanak, akik jelenleg is aktív testépítő versenyzők, és vannak, akik nemzetközi sikereket érnek el más sportágakban is. A mai napig is hazai és nemzetközi tanfolyamokon képezzük tovább magunkat, ezzel is biztosítva a folyamatos napra kész tudást, a megszerzett tapasztalataikat pedig rögtön beépítik tanfolyamunk anyagába. Oktatásunk személyre szabott, kis csoportú oktatás.
Hirdetés
Megosztás
Hirdetés
Közösség