Hirdetés
Email Jelszó
Belépés
Nincs még felhasználói fiókod?
Edzőképzés » IFBB Nemzetközi Szakedzőképzés

IFBB Nemzetközi Szakedzőképzés

Hirdetés
A világ egyetlen hivatalos testépítő és fitness iskolája. A Testépítő Világszövetség, az IFBB 2005 nyarán kidolgozott egy iskolarendszert, ami a tagállamok oktatási tematikájához adaptálható. Az oktatási rendszer világszintű akkreditációjához kellett a tagországok együttműködése is. Ennek eredményeként 2006-ban elindította az IFBB Bodybuilding Trainer Specialist képzést, melyhez fakultatív módon a tagországok csatlakozhattak.

IFBB Nemzetközi Szakedzőképzés elvégzésével szerzett diploma nemzetközileg is elismert, így nem csak hazánkban, de külföldön is elfogadott, így vállalható vele edzői munka. Sokan mennek például Norvégiába, Hollandiába, illetve Angliába is edzősködni.


IFBB Testépítő és Fitness Szakedzői Diploma (információk a tanfolyamról):
A Nemzetközi Testépítő és Fitnesz Szövetség Budapesten is lerakta a Weider-elvek alapján működő iskola alapkövét, mely működésének kezdete óta kiváló szakedzőket képez évről évre. A képzés végén nemzetközi diplomát ad, amely az IFBB 182 tagországában, Európában, így Magyarországon is akkreditált. Az IFBB Nemzetközi Testépítő-, Személyi- és Szakedző Képző iskola színvonalát jelzi az oktatásban résztvevő tanárok szakmai képzettsége és múltja.
Hirdetés
Megosztás
Hirdetés
Közösség