Hirdetés
Email Jelszó
Belépés
Nincs még felhasználói fiókod?
Edzőképzés » Masszőr képzések

Masszőr képzések

Hirdetés
Napjainkban egyre több helyen találkozhatunk masszőrökkel, akik fél-egy óra alatt üdévé és frissé varázsolják bárki testét. A masszőr képzéseken olyan szakemberek oktatása folyik, akik egészségügyi intézményekben, kórházakban, gyógyfürdőkben, szállodákban, szalonokban és egyéb területeken, szakorvos szakmai irányítása és felügyelete mellett végzik munkájukat a betegek (vendégek) gyógyulása és rehabilitációja érdekében.

Legelterjedtebb képzések:
- Sportmasszőr
- Gyógymasszőr
- Frissítő masszőr
- Talpmasszőr

A sportmasszőr képzés keretein belül például olyan széleskörű elméleti és gyakorlati tudás átadása történik, hogy szakszerűen és eredményesen végezhetik sportolók masszázs kezelését. A sportmasszőrök továbbá hidro- és balneoterápiás kezelésekre, elsősegélynyújtási feladatok ellátására is képesek.

A gyógymasszőr képzést elvégzett hallgatók szakorvos szakmai irányítása és felügyelete mellett végzik munkájukat a mielőbbi gyógyulás és rehabilitáció érdekében.

A kondícionáló vagy frissítő masszőri végzettséggel rendelkezők egészséges embereken szakszerű frissítő masszírozást végeznek.

A talpmasszőr egészséges embereken szakszerű talpmasszírozást végez.
Hirdetés
Megosztás
Hirdetés
Közösség