Hirdetés
Email Jelszó
Belépés
Nincs még felhasználói fiókod?
Edzőképzés » Pilates Institute

Pilates Institute - pilates tanfolyam és oktató képzés

Hirdetés
Pilates Tanfolyam, Pilates Oktató Képzés és nemzetközi Pilates Diplomák a Pilates Institute-tól. Magyarországon ez az egyetlen akkreditált pilates oktató képzés. Az oktatási program tudományosan fejlesztett. A többlépcsős pilates tanfolyam hatalmas tudásbázist biztosít a hallgatók számára, melyben nagy hangsúlyt fektetnek a gyakorlati oktatásra (mintegy 500 gyakorlati óra).

Ezzel a Pilates Institute teljesíti azt az Angliában elfogadott nemzeti egységes követelményrendszert, mely szerint minimálisan 250 óra szükséges a talajmunka oktatásához.

A nemzetközi diplomát nyújtó tanfolyam végére a megszerzett mélyreható tudás teszi lehetővé, hogy a végzett hallgatók bárkivel hatékonyan megismertethessék a Pilates technika nyújtotta előnyöket.

Az oktatás sajátosságai közé sorolható például az is, hogy a Pilates gyakorlatok megfelelő értelmezése mellett a hallgatók elsajátítanak kliens specifikus módosításokat és alkalmazásokat is, eszközökkel és anélkül egyaránt. Továbbá mindemellett jelentős hangsúlyt kap a kommunikációs képességek fejlesztése is.

A tanfolyam elvégzése után nemzetközileg kiállított és a világ minden táján elfogadott tanúsítványt kap a szerencsés hallgató.

A Pilates Institute a világ legnagyobb és egyik legelismertebb Pilates oktató képző intézménye.
Hirdetés
Megosztás
Hirdetés
Közösség