Hirdetés
Email Jelszó
Belépés
Nincs még felhasználói fiókod?
Hírek » 10 perces hasizom gyakorlat középhaladóknak

10 perces hasizom gyakorlat középhaladóknak

2014-05-27 06:05:00
10 perces hasizom gyakorlat középhaladóknak

A lapos has kiemelt szerepet kap a nyári strandszezon beköszöntével. Fontos, hogy megfelelően edzük hasizmainkat!

Hirdetés
Bár sokan nem tudják, egyes hasizom erősítő gyakorlatok csupán a felületi izmok edzésére szolgálnak, míg mások a mélyizmokat is edzik. Fontos, hogy testünk edzettségi szintje nagyjából azonos legyen minden izmunk tekintetében, vagyis ne összpontosíts csupán néhány izom edzésére, hanem minden izmod megfelelő mértékben fejleszd!

A lapos has nem elérhetetlen álom számodra sem, ha elhatározásod szilárd és képes vagy betartani néhány szabályt, melyek az alábbiak:
- Rendszeres edzés
- Kiegyensúlyozott és kontrollált táplálkozás

Mit is értünk a fentiek alatt? Azt, hogy az izomzat fejlesztésének elengedhetetlen feltétele a rendszeres mozgás. Hetente többször is sportolj és figyelj oda a szervezetedbe bevitt ételek mennyiségére és minőségére edzés előtt és edzés után is!

Az alábbi vieón található gyakorlatokat középhaladóknak szánjuk, mivel megkövetelnek már bizonyos edzettségi szintet ahhoz, hogy az edzés közben ne szenvedj el sérüléseket! Ha most kezdesz sportolni, egyszerűbb gyakorlatokkal kell izomzatod felfejleszteni: Hasizom, hát és lábizom erősítő gyakorlatok kezdőknek képekkel.

Ha sérüléssel vagy gerincproblémákkal rendelkezel, semmiképpen se állj neki edzeni egyedül otthon! Minden esetben kérd ki tapasztalt edző, orvos véleményét!
Hirdetés
10 perces hasizom gyakorlat otthon középhaladóknak
A lapos has eléréséhez segítenek hozzá a videón is látható hasizom gyakorlatok, melyekhez nincs szükséged a saját testeden és egy kis helyen kívül semmire és csupán pár percet vesznek igénybe.

További fitnesz hírek

A személyi edző és vendég kapcsolata
A személyi edző és vendég kapcsolata

2016 májusában múlt 9 éve, hogy edzősködöm, így ennyi idő alatt sok-sok emberrel találkoztam melyből kialakultak különböző...

Konditermi edzés vagy szabadtéri edzés?
Konditermi edzés vagy szabadtéri edzés?

Sokan kérdezik tőlem, hogy melyik a jobb edzés? Mindkettő. Mindkettőnek megvan az előnye és hátránya.

Miért válasszunk személyi edzést?
Miért válasszunk személyi edzést?

Sokat hallunk a személyi edzésekről, egyre jobban terjedő szakma, egyre többen élnek vele. Miért nem jó egyedül edzeni? Sok-sok...

Okok, hogy miért kezdj el futni
Okok, hogy miért kezdj el futni

Valószínűleg temérdek okot fel tudnál sorolni, hogy miért ne kezdj el futni, mint pl. nincs időd vagy elég energiád, lefáradtál...

Hirdetés

Szólj hozzá

Megosztás
Hirdetés
Közösség