Hirdetés
Email Jelszó
Belépés
Nincs még felhasználói fiókod?

Fitnesz hírek - sport és egészség: Pár - Testtípusok [19. oldal]

Érdekes és minőségi fitnesz hírek a sport és az egészség minden területéről. Olvashatsz fogyásról épp úgy, mint a legújabb fitnesz módszerekről és gyakorlatokról. Cikkeink segítségével egészségesebb és fittebb életet kezdhetsz élni!
Keresett kifejezés
Keresés
Pár szóban a jógáról

Ha olyan edzésprogramot keresel, amely könnyen megtanulható, viszonylag kevés felszerelést igényel, de mégis megnyugtatja a lelkünket, mialatt hangot ad testünknek?

Kapcsolat a mozgásszegény életmód és az öregedés között

Aki szabadidejét mozgással, túrázással, edzéssel tölti, sokkal fiatalabbnak látszik a mozgásszegény életmódot folytató társainál, legalábbis a biológiai oldalról tekintve.

Hirdetés
A fontosabb légszennyezők, illetve azok hatásai egészségünkre

Megismerkedhetünk a levegőben jelen lévő fontosabb légszennyezőkről, mint például a szálló porral, szén-monoxiddal, ózonnal, kén-dioxiddal... illetve megismerhetjük azok egészségünkre gyakorolt hatásait.

Testtípusok

A testalkat részben örökölt sajátosság, melyet nem tudunk teljes egészében megváltoztatni, bár lefogyhatunk, erősíthetjük és kidolgozhatjuk izmainkat. Ezzel szemben Párizs divatdiktátorai időről időre könyörtelenül új női ideálokat állítanak elénk.

Megosztás
Hirdetés
Közösség