Hirdetés
Email Jelszó
Belépés
Nincs még felhasználói fiókod?

Fitnesz hírek - sport és egészség: Trükkök - Tippek [2. oldal]

Érdekes és minőségi fitnesz hírek a sport és az egészség minden területéről. Olvashatsz fogyásról épp úgy, mint a legújabb fitnesz módszerekről és gyakorlatokról. Cikkeink segítségével egészségesebb és fittebb életet kezdhetsz élni!
Keresett kifejezés
Keresés
Trükkök, hogy rávedd magad a reggeli tornára

A kezdeti lelkesedés alábbhagyása sokszor kudarcot eredményez! De mivel veheted rá magad a rendszeres edzésre és a reggeli tornára?

Stresszmentesítő technikák

Túl stresszes az életed? Egy kis megkönnyebbülésre vágysz? Az alábbi stresszmentesítő technikák alkalmazása megszabadít a terhes gondoktól!

Hirdetés
Hogyan lehetünk egészségesebbek?

Az egészség megőrzése a legfontosabb célkitűzéseink között szerepel és kiemelt figyelmet kap napjainkban. Hogyan lehetünk egészségesek és mit is jelent egészségesnek lenni?

Cross Core edzés akár az otthonodban is

A Cross Core edzések már az első alkalmak után éreztetik hatásuk. A kívánt célok rövidebb idő alatt és garantáltan elérhetők.

Újévi fogadalmak - milyen szeretnék lenni 2015-ben?

Az önbizalomhiány képes megfertőzni testünket és lelkünket egyaránt! Olyan gondolatokat ébreszt bennünk, melyek hátráltatnak és megbetegítenek!

Nem tudsz lefogyni? Lássuk, hogy miért

A fogyás említésekor legtöbben az étkezésre, az edzések gyakoriságára és a táplálékok minőségére gondolunk, illetve hogy elegendő folyadékot iszunk-e, igaz?

Rendkívül hatékony pilates edzés, gyakorlatok videón

A pilates rendkívül hatékony edzésforma, melyet az alábbi videó is bebizonyít. Hatékony edzés, ahol kiemelt szerepet kapnak izmaink, a koncentrációnk és a megfelelő légzés.

Rövid edzéssel látványos eredmények

Hihetetlennek hangzik, de mégis beválik? Tegyél egy próbát és érezd saját testeden a változás erejét! Látványos eredmények rövid edzéssel!

Újra indul a tánciskola Veszprémben

Újra indul a HEMO Winner VTE tánciskola Veszprémben a Táncsics Szakközépiskolában!

Tippek, hogy jobban aludj és frissen ébredhess reggel

Hányszor fordult elő, hogy este beesel az ágyba, ám mégis túl fáradt vagy ahhoz, hogy aludhass?

Megosztás
Hirdetés
Közösség